Pèrgola i barbacoa a l’hort

Intervenció, Obra

ANY: 2014

ANY D'EXECUCIÓ: 2014

EMPLAÇAMENT: Sant Feliu de Codines

El projecte s’ubica a la cara sud-est d’una casa de poble a Sant Feliu de Codines on la família Garriga necessitava una zona d’ombra on gaudir de l’espai exterior.

De les quatre terrasses que conformen la zona de conreu, es decideix sacrificar-ne una per instal·lar-hi una pèrgola i una barbacoa, aconseguint un espai de trobada i estar exterior amb la possibilitat de cuinar-hi.

El disseny de la pèrgola es basa en una estructura metàl·lica lleugera, construïda in-situ, que es recolza en el mur existent i en dos pilars de fusta (cada un, sobre la seva sabata trapezoïdal de formigó). La pèrgola està pensada perquè en un futur s’hi pugui enfilar la parra que hi ha a l’hort, produint l’ombra més intensa a l’estiu. La barbacoa s’ha dut a terme amb dos xapes metàl·liques plegades, ubicades sobre una taulell de fusta.

La construcció i el disseny ha estat al 100% realitzat per Lacol.